Hoe je je account kunt verwijderen en wat er met je gegevens gebeurt
Je privacy is voor ons heel belangrijk, dus we hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt om je account en geïmporteerde gegevens te verwijderen.
Open de app en ga naar Instellingen.
Scroll naar beneden naar Gevaarzone.
Tik op Account verwijderen.
Je account wordt verwijderd, samen met alle geïmporteerde gegevens en de koppelingen met je ziekenhuis en huisarts. Je kunt daarna altijd een nieuw account aanmaken met je e-mailadres.